Waterman Sport Jaap Edenbaan open - Lees meer

Onze andere websites: 123dakkoffer.nlSkipoint.nl

Waterman Sport Jaap Edenbaan open - Lees meer

Naar de webshop

Onze andere websites: 123dakkoffer.nlSkipoint.nl

Bedrijven

Wij verhuren ook schaatsen en skates aan grote groepen

Schaatsen of in-line skates huren voor bedrijven 

Hebt u schaatsen of in-line skates nodig voor uw bedrijfsuitje? Of gaat u met uw bedrijf een tour schaatsen? Wij verhuren ook schaatsen en skates aan grote groepen. Watermansport heeft dan ook één van de grootste schaatsvoorraden van Nederland. Zo zitten er altijd wel geschikte schaatsen voor uw bedrijf bij! 

Hoe werkt het huren van schaatsen of in-line skates? 

  1. U dient minimaal één week van tevoren uw reservering in via het reserveringsformulier. Hierin geeft u onder andere aan hoeveel schaatsen en/of in-line skate u wilt huren. Er zit geen minimum aan het te huren materiaal.  
  2. U betaalt vooraf.  
  3. Wij maken de schaatsen of in-line skates klaar in onze winkel in Diemen.  
  4. We leveren bij uw bedrijf of in overleg op een andere locatie. Als u gaat schaatsen op de Jaap van Eden IJsbaan zetten wij ze daar voor u klaar.  
  5. Vanaf 75 paar kunt u zelf de schaatsen of in-line skates uitdelen en weer innemen. Wij zetten het materiaal dan klaar in rolbare units.  Als u voor zelfservice kiest, ontvangt u 10% korting op de gehele prijs.  

Wat voor schaatsen verhuren wij?

We verhuren zowel combinoren als universele hockeyschaatsen. Combinoren zijn ideaal voor beginnende recreatieve schaatsers op kunst- en natuurijs. Door de stevige schoen van de combinoren kunt u niet zo makkelijk vallen en geeft het u meer stabiliteit tijdens het schaatsen.  

Hockeyschaatsen hebben een rond ijzer, waardoor u hele andere bewegingen kunt maken dan met combinoren. De ronde ijzers geven een goede wendbaarheid op het ijs. Deze schaatsen hebben ook een stevige schoen, wat het risico op vallen verkleint.  

Kosten schaatsen en in-line skates huren?

Per paar schaatsen of in-line skates betaalt u 7 euro. U betaalt geen borg, maar we vragen wel om een ID, paspoort of rijbewijs van de aanvrager.  

Schaatsen of skates huren voor uw bedrijf? 

Wilt u schaatsen of skates huren voor uw bedrijf? Ga dan naar ons reserveringsformulier:

Reserveringsformulier bedrijven